2021-11-08

Naujausio gimdymo istorija

Gimdymo terminas pagal paskutines mėnesines buvo nustatytas spalio 22 d. Dukroms sakiau, kad kūdikis turėtų gimti spalį – tarp spalio 8 ir 31 d.

2021-10-26

6-to nėštumo tekėjimas. Tęsinys

Iš įrašo vidurio: Spalio 25 d. važiuodama pirkti dujų, kitų prekių ir sutvarkyti poros reikalų sugalvojau giedoti giesmes. Antra atėjusi į galvą giesmė labai stipriai surezonavo. Ją giedodama pradėjau verkti.

2021-10-06

6-to nėštumo tekėjimas

Dėl buvusio persileidimo ir tikro netikėtumo pradžioje nėštumo nebuvau tokia drąsi kaip kitus nėštumus, mane karts nuo karto aplankydavo mintys, ar besivystančiam mažiukui viskas gerai.

2021-08-29

Tikras netikėtumas

Sausio 20 d. įrašą vasario 6 d. papildžiau sakiniu: sausio 28 d. pajutau/suvokiau, kad viskas, šis gyvenimo etapas baigėsi, šis patyrimas [past. persileidimas] išgyventas, išbūtas, išjaustas; aš esu visiškai laisva nuo jo.

2021-07-30

Keturi lygmenys

Kiekvienas į pasaulį žvelgiame skirtingai, savitai. Net tos pačios šeimos vaikai -- aš viską matau, vertinu, priimu kitaip nei mano broliai ir sesės. Kodėl taip yra? Kas tai lemia?

2021-01-20

Tikslus planas. Gyvenimo smūgis. O gal dovana? II dalis

Internete yra gausybė informacijos apie tai, kad persileidimai yra tikrai dažni, kad akušerijoje tai normalus reiškinys, kad 20-50 proc. nėštumų (priklausomai nuo moters amžiaus) baigiasi persileidimu. Atrodytų tada, kas čia tokio. Persileidai ir pamiršai. Tačiau moterys išgyvena daugybė jausmų, jas aplanko begalė minčių.

Kodėl toks pavadinimas?

Galvodama apie žiniaraštį, žinoma, galvojau ir apie jo pavadinimą. „Lietuje su saule“ sukosi man galvoje: kadaise taip buvau pavadinusi sa...